Projekty

• Zakończony projekt z 1% w 2020r.

Z przyjemnością informujemy, że dzięki wpływom z 1% w 2020r., Fundacja Autyzm Polska zorganizowała i zrealizowała dodatkowe popołudniowe zajęcia terapeutyczne dla 22 uczniów z Niepublicznego Terapeutycznego Punktu Przedszkolnego „U Tygryska”.

• Zakończony projekt - Dotacja 2019

Informuję, iż 15 listopada 2019 roku zakończyliśmy dodatkowe, popołudniowe zajęcia terapeutyczne dla dzieci ze spektrum autyzmu, w ramach  realizacji zadania publicznego pod nazwą: ”Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem”.

• Ogłaszamy nabór na dodatkowe zajęcia dla dzieci z autyzmem!

W związku z rozstrzygnięciem otwartego konkursu ofert na realizację zadań publicznych w zakresie działalności na rzecz osób niepełnosprawnych na 2019 rok pn. „Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem” oraz otrzymania środków publicznych na realizację w/w zadania, ogłaszamy nabór na dodatkowe zajęcia dla dzieci z autyzmem.

• Zakończenie projektu

Mamy przyjemność poinformować Państwa, że z dniem 15 listopada Fundacja Autyzm Polska zakończyła realizację tegorocznego projektu "Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem".

• Zajęcia terapeutyczne w ramach projektu "Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem"

Po zakończeniu wstępnej rekrutacji, rozpoczęły się dodatkowe, popołudniowe zajęcia terapeutyczne dla dzieci ze spektrum autyzmu, w ramach realizacji zadania publicznego pod nazwą: ”Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem”.

• Ogłaszamy nabór na dodatkowe zajęcia dla dzieci z autyzmem !

W związku z rozstrzygnięciem otwartego konkursu ofert na realizację zadań publicznych w zakresie działalności na rzecz osób niepełnosprawnych na 2018 rok pn. „Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem” oraz  otrzymania środków publicznych na realizację w/w zadania, ogłaszamy nabór na dodatkowe zajęcia dla dzieci z autyzmem.

• Zadanie publiczne pod nazwą ”Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem” w całości zrealizowane.

W styczniu 2017r. Fundacja Autyzm Polska złożyła ofertę na konkurs ogłoszony przez Miasto Białystok i otrzymała dotację na realizację zadania publicznego pod nazwą: Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem”. Termin realizacji zadania to: 01.03.2017r.- 15.12.2017r.

• Dodatkowe zajęcia od Marca do Grudnia! Już!

Po 20 marca rozpoczęły  się dodatkowe, popołudniowe zajęcia terapeutyczne dla dzieci ze spektrum autyzmu,w ramach  realizacji zadania publicznego pod nazwą: ”Rehabilitacja dzieci i młodzieży z autyzmem”.